menu Naslovna chevron_right
Film/TVIzdvojenoPreporukeVijesti

Prestižne nagrade za Bellu i Elif u Turskoj

Urednik | 15. Maja 2018.

TV OBN svakodnevno dobija konkretne podatke koji pokazuju kako njihova publika gleda najbolji mogući sadržaj, čak i kada su u pitaju sapunice. Serije Bella i Elif dobitnice su prestižnih priznanja u Turskoj.

Internacionalna Diplomatska unija Turske organizirala je dodjelu nagrada u čast umjetnika u sferi muzike i glume. Nagrade su dodijeljene zabavljačima za njihov trud i uspjeh u svijetu umjetnosti.  Isabella Damla Güvenilir primila je nagradu za najboljeg dječijeg glumca za njenu sjajnu interpretaciju djevojčice Elif u istoimenoj seriji.“Primam ovu nagardu u ime svih producenata i postave serije koji su mi kao obitelj,“ izjavila je mlada glumica.  Trenutačno se završava snimanje 4. sezone serije u Turskoj i odmah potom počinju pripreme za sezonu broj 5.

Jedan od najpoznatijih magazina u Turskoj „Haber Turk“ dodijelio je nedavno nagrade za TV ostvarenja za proteklih godinu dana. Dodijeljeno je više od 30 nagrada najutjecajnijim programima i TV osobama. Serija „Bella“, koju emitira TV OBN, osvojila je nagradu kao najbolja serija u sferi komedije. Nagaradu je u ime cijele ekipe primila glavna glumica Jessica May koja je na dodjeli blistala u sjajnoj haljini Neslişah Yılmaz iz studija Barrus.

Obje serije možete pratiti svakim radnim danom u programu TV OBN. “Bella“ osvaja vaše simpatije u 18 sati, dok “Elif“ godinama ima udarni termin u 20 sati.

 

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset