menu Naslovna chevron_right
SportVijesti

Radna grupa bliska NK Zvijezda Gradačac uputila je Otvoreno pismo Upravnom odboru koje prenosimo u cijelosti

Urednik | 17. Septembra 2019.

 

“Navijaci i simpatizeri NK Zvijezda Gradacac traze hitnu smjenu Tehnickog sekretara radi sukoba interesa i narusavanja klupskog reda i discipline svojim postupcima ponasanja koji steti imidzu kluba koji je star 97 godina. Neki od razloga zasto trazimo smjenu: – Nepropisno i neukusno oblacenje na sluzbenim utakmicama kluba koje ne dolikuje jednom sluzbenom licu naseg kluba. konkretan primjer utakmkica sa Jedinstvom Bihackim gdje je pomenuti bio odjeven u majicu PREMIER KLADIONICE.

Siri losu atmosferu unutar kluba ponasa se bahato glumi serifa igracima, trenerima ostalim uposlenicima kluba nema igraca da ima rijeci hvale za pomenutog, pokusava da se nametne u svim segmentima da odreduje ko bi trebao igrati, kakvu taktiku bi trebao trener da postavi i drugo, a dobro poznato da je prijasnim trenerima i krojio sastav.

Konstantno pljuje igru naseg tima, a pogotovu domace igrace Facica Eldina i Devedzic Anisa sto je nama kao navijacima nedopustivo i necemo dozvoliti nikakvo diskreditovanje i pljuvanje nasih domacih kao i stranih igraca pogotovu ne nekoga ko je dio te ekipe. – Pomenuti obavlja funkcije i u nogometnim savezima tako da mislimo da nije dovoljno posvecen radu u Nogometnom klubu Zvijezda sto dokazuje i zadnji propust prilikom aplikacije u VLADI TK gdje smo zakasnili.

Ono sto je prelilo casu jeste ponasanje pomenutog na zadnjoj analizi utakmice gdje je se sakrio u ekonomat i presluskivao razgovor trenera i igraca, gdje su ga igraci uocili i pozvali da udje u svlacionicu jer smo mi jedan kolektiv jedna porodica i nema tajni, za svaku osudu je spionasa i takvo ponasanje kao da trener i igraci nemaju isti cilj kao i klub. – Ne mozemo da ne pomenemo klupske prostorije koje su se pretvorile u seosku kafanu gdje se kuha bosanski lonac napolju, kerovi se drze ispred sluzbenog ulaza i hrane, mislim da tome nije mjesto ni alkoholu niti zivotinjama u krugu klupskih prostorija.

Za kraj zelimo vas napomenuti i na teren stadiona Banja Ilidza koji je prosle godine bio u jakom losem stanju jedan dio krivice za dobro odrzavanje snosi i pomenuti. Ukolio nemate adekvatne kandidate za nasljednika uzet cemo na sebe da vam pronadjemo adekvatnu osobu koja bi zamjenila gospodina.

Ukoliko ne prihavtite nas zahtjev mi cemo biti primoran da sakupimo 500 potpisa i sazovemo skupstinu i da iznesemo probleme koji klub muce godinama a niko ih ne rjesava. Nama je interes kluba ispred svega! S postovanjem grupa simpatizera.”

Radio Bet / Izvor: Radna grupa NK Zvijezda Gradačac

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset