Rasvijetljen slučaj premlaćivanja djevojčice u Banjaluci

313

 

BANJALUKA – Policija je rasvijetlila slučaj brutalnog premlaćivanja četrnaestogodišnje djevojčice, a koji se proteklog vikenda odigrao u centru Banjaluke

Policija je, kako nam je potvrđeno, identifikovala djevojčice sa uznemirujućeg snimka, i sa njima će se postupati u skladu sa zakonom o maloljetnicima.

Po nezvaničnim saznanjima, slučaj policiji nije prijavila premlaćena četrnaestogodišnjakinja niti njeni roditelji, nego je policija reagovala nakon što je dobila snimak od jednog banjalučkog portala.

“Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su juče zaprimili prijavu i istog dana identifikovali maloljetnice koje su 14. oktobra u večernjim časovima fizički napale i nanijele povrede četrnaestogodišnjakinji iz Banjaluke”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Na snimku se vidi kako djevojčice udaraju četrnaestogodišnjakinju rukama, ali je i vrijeđaju i šutaju nogama, a potom zahtijevaju od nje da klekne i izvini im se. Jedna od učesnica napada je zahtijevala od napadnute djevojčice da joj poljubi đon, a ostale su se smijale.

U jednom momentu žrtva briše krv sa usana dok joj nasilnice govore da će joj one oprati krv i da se ne brine. Premlaćena djevojčica se na kraju drhtavim glasom izvinjava, i tu je kraj video-snimka.

Komentari

komentara