menu Naslovna chevron_right
BiHIzdvojeno

Razbojniku u Banjaluci se svidjela bankarka, nabacivao joj se tokom pljačke

Urednik | 9. Februara 2018.

Svjedoci pljačke poslovnice „Rajfajzen“ banke u Dervišima kod Banjaluke prisustvovali su nesvakidašnjoj sceni – jedan od razbojnika se nabacivao radnici i govorio joj da je ljepotica i lutka, te da je voli najviše na svijetu.

Na suđenju osumnjičenima za krađu više od dva miliona konvertibilnih maraka u Banjalučkom Okružnom sudu, svjedok tužilaštva Damir Čivčija ispričao je da je 6. jula 2009. godine, kada je opljačkana banka, radio u agenciji „Alarm vijest“ i da je bio na obezbjeđenju te poslovnice.

“Pričao sam sa kolegom kada se naglo ispred poslovnice zaustavio sivi „audi A8“ iz kojeg su izašla dva maskirana lica koja su zatim ušla u banku i rekla da je pljačka i da legnemo. Stisnio sam „panik taster“. Jedan je preskočio pult i krenuo da kupi novac, dok je drugi prišao meni i tražio da mu dam pištolj, međutim ja ga nisam imao”, ispričao je Čivčija.

Rekao je da kasnije u poslovnicu ušao i treći razbojnik, ali da ih nije dobro vidio jer je ležao na podu.

“Nisu nam direktno prijetili. Kada su krenuli da izađu jedan od razbojnika je koleginici Saneli rekao: Nemoj se bojati, ljepotice, volim te najviše na svijetu”, ispričao je Čivčija.

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset