Rukovodstvo Binga: Novim preraspodjelama ćemo sačuvati radna mjesta

286
“Naša najveća vrijednost – naši uposlenici su zbrinuti i dobro su. Jedan dio uposlenika je raspoređen u naše druge trgovine na području Mostara, a ostali su počeli sa korištenjem godišnjeg odmora. Nakon ovoga, ubrzo ćemo praviti nove preraspodjele kako bi se sačuvala radna mjesta”, ističu iz Binga.

Navode i da su u objektu stečeni uslovi za obavljanje uviđaja, a pripadnici sektora krim policije HNK već su u objektu, uz stalni nadzor vatrogasne brigade te u narednom periodu očekuju informacije o uzroku požara.

O novčanoj vrijednosti štete još uvijek je rano govoriti.

“Naše ostale poslovnice u Mostaru su na raspolaganju našim cijenjenim kupcima koji su do sada obavljali kupovinu u centru kojeg je zadesio požar, a čim se situacija stabilizuje i završe sve potrebne radnje, krenut ćemo u obnovu našeg centra. Zahvaljujemo svima onima koji nam putem društvenih mreža, poslovnih kontakata ili medija pružaju podršku, a posebno zahvaljujemo našim uposlenicima, kupcima, poslovnim partnerima, građanima Mostara i vatrogasnim i policijskim službama, jer su uz nas bili od samog početka nesreće”, poručili su iz Binga.

klix.ba / NM

Komentari

komentara