Ružica i Matora ustanovile da se u “Parovima” liječe od alkoholizma

1046

Učesnice „Parova“ Ružica Veljković i Jovana Tomić, koje su se u prethodnoj sezoni ljubile, tukle, svađale i valjale po podu pod dejstvom alkohola, ovog puta su dosta smirenije. One su otkrile da je glavni krivac njihovog pristojnijeg ponašanja to što su u reality ušle da bi se izliječile od alkoholizma.

– Kada sam po izlasku iz prethodne sezone vidjela snimke na kojima sam olešena od pića radila svakave gluposti, odlučila sam da treba da se ostavim alkohola. Zbog mog ponašanja patila je moja porodica i sada sam pred ulazak u reality obećala mami i baki, pa i tati, u neku ruku, da ću prestati da pijem. Lakše mi je dok sam ovdje da se uzdržim od pića. Da sam napolju, izlazila bih po klubovima i sigurno ne bih izdržala – rekla je Ružica.

Zbog identičnog razloga u vili Televizije „Happy“ se u novoj sezoni obratila i Matora.
– Posljednji put kada sam popila alkohol, bilo je za svadbu Zmaja i Vesne. Od tada ga nisam okusila. Moji roditelji se nerviraju što pretjerujem u piću, a inače često sa mamom ujutru popijem pivo. Nekoliko puta me je drugarica prijavljivala društvima za borbu protiv alkoholizma, kako bih išla na te seanse, ali sam brzo odustajala. Ovdje sam zatvorena i mislim da ću savladati krize, samo da ostanem dosljedna tome i kada napustim reality – bila je iskrena Jovana.

Ova priznanja potpuno su šokirala Milomira Marića, koji im je poručio da reality nije sanatorijum i lječilište, ali da im želi sreću u borbi protiv poroka.

Zmaj: Robijao sam jer sam pretukao policajce

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, priznao je kako je 1985. godine bio u zatvoru.

– Osuđen sam bio na 111 dana jer sam tukao policajce. Sve se dogodilo kada su me u Šipovu napali neki momci. Bili su ogromni i jaki, bilo ih je desetak, a ja sam bio sam. Počeo sam da ih tučem, jer su mi nešto dobacili, a onda su se policajci umiješali, pa sam ih sve tukao. Trebalo je više da robijam, ali su me izvukli advokati i donijeta je nova presuda, da sam se samo branio – rekao je Zmaj.

(Alo.rs)

Komentari

komentara