Sad joj se smijete, a za 5 minuta – nećete! (VIDEO)

852
Fara Dukai, poznata blogerka koju na Jutjubu prati gotovo milion ljudi, ponudila je prije nekoliko dana rješenje kako do savršeno bijelih zuba za samo par minuta.
Vjerovali joj na riječ ili ne, čarobnu pastu je lako napraviti kod kuće, a sve što treba da uradite je da pomiješate malos kokosovim uljem.
Dukai tvrdi da kombinacija nema konkurenciju, odnosno da je nakon četkanja mješavinu dovoljno ostaviti u ustima pet minuta i potom zube oprati klasičnom pastom. Premda je kurkuma poznata po tome što ostavlja za sobom žutu boju, Dukai uvjerava da vaši zubi od biljke neće još dodatno da požute i navodi da ćete svojoj usnoj duplji da učinite ogromnu uslugu.
I zaista, kurkumin je poznat po vrlo moćnim antioksidativnim, protivupalnim i antibakterijskim svojstvima, dok je po ljekovitom djelovanju takođe poznato i kokosovo ulje.
Ono će da pomogne da očistite zube, riješite se lošeg zadaha, ali će ujedno da napadne i kamenac.
Mnogi komentatori na Jutjubu su naveli da su ostali prijatno iznenađeni dobijenim rezultatima.
Ali, upozoravaju, lavabo je potrebno odmah isprati kako ne bi ostale mrlje, a i cio proces je pametno odrađivati u staroj odjeći da vam kurkuma ne bi upropastila nešto što svakodnevno nosite.
Pogledajte snimak!

Izvor: Cafe.ba

Komentari

komentara