menu Naslovna chevron_right
FudbalSport

Siti spremio još veću transfer bombu, čeka nas ludnica do sjutra u ponoć…

Urednik | 30. Januara 2018.

U danu kada je potpisao Emerika Laporta za nevjerovatnih 65.000.000 eura, Mančester Siti je spremio još veću transfer bombu – Rijad Marez!

Engleska posljednjih sati bruji o brutlanoj namjeri Građana da dovedu najboljeg igrača Lestera u finišu prijelaznog roka. Iako su Lisice tokom zime tvrdile da neće prodati Alžirca, sada će dobro morati da razmisle kad stigne ponuda iz Mančestera jer teško da će ikada više u budućnosti dobiti ovakav prijedlog.

Da li je povreda Leroja Sanea promijenila planove Sitija ili je Gvardiola od starta želio sjajnog Alžirca, nije poznato. Ali da hoće da ga kupi to je sada već izvjesno i o tome pišu najuticajniji i najbolje obavješteni novinari sa Ostrva.

Prema posljednjim informacijama, Siti još nije dostavio konačnu ponudu, a pretpostavlja se da će Lester tražiti 68.000.000 eura za svog najboljeg igrača. Ali, naravno da to nije problem za Građane koji su izvisili za Aleksisa Sančeza. Alžirac je sličan tip igrača i popunio bi mjesto u napadu.

Marez i nije krio da je spreman za sljedeći korak u karijeri i veliki klub, a od ponude Mančester Sitija teško da može da dobije neku atraktivniju.

Najveća prepreka transferu je nedostatak vremena jer se pijaca završava sjutra u ponoć i pitanje je da li Gvardiola ima dovoljno vremena da završi ovako veliki posao za tako kratak period. Biće ludnica do sjutra u ponoć…

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset