Sjednica Općinskog vijeća Zavdovići hit na internetu (VIDEO)

704
Najzanimljiviji dio počinje nakon sat vremena sjednice kada predsjedavanje vijećem preuzima Seferović.

U Velikoj sali Opštinskog vijeća Zavidovići prije nekoliko dana održana je konstitutivna sjednica Opštinskog vijeća. Prisutno je bilo svih 29 izabranih odbornika. Sjednicom je predsjedavao najstariji odbornik novog saziva, Azem Horozović, do izbora novog Predsjedavajućeg.

Nakon predloženog dnevnog reda isti je jednoglasno usvojen, nakon čega se prisutnima obratio i opštinski načelnik, Hašim Mujanović. Čestitao je izabranim odbornicima uz želje da se u budućem radu izdignu iznad trenutne situacije i predano rade u interesu građana i opštine. Poželio im je puno sreće i uspjeha i rekao da se nada da će ovo biti početak uspješne saradnje. Redžo Seferović iz A-SDA izabran je za predsjedavajućeg Opštinskog vijeća.

Sjednica nikako ne bi mogla početi ni završiti bez opštinske službenice koja je sve vrijeme, više od sva sata, sjedila pored Horozovića i Seferovića te im govorila kako da vode sjednicu. Najzanimljiviji dio počinje nakon sat vremena sjednice kada predsjedavanje vijećem preuzima Seferović.

 

 

Adnan. H/N1

Komentari

komentara