Sjekirom raskomadala muža, pa prijavila da je nestao

330

Milka Katanović (55) iz Karakaja kod Zvornika u, uhapšena je zbog sumnje da je u nedjelju, 18. juna, sa više udaraca sjekirom u glavu ubila svog supruga Vojislava Katanovića (59)

Milka je pokušala da prikrije zločin pa je sjutradan prijavila policiji da joj je muž nestao.

Kada je utvrđeno da se radi o lažnoj prijavi, priznala je ubistvo. Istražioci su ostali u šoku nakon što im je osumnjičena rekla da je telo raskomadala kako bi prikrila tragove.

“Istražiocima je rekla da je ruke i noge odvojila i bacila u kontejner, dok je trup zakopala nedaleko od njihove kuće”, otkriva izvor blizak istrazi.

On kaže da je policija pronašla mesto na kome je trup zakopan i da se čeka naredba suda kako bi se obavila ekshumacija, a potom i obdukcija.

“Osumnjičena je tokom saslušanja rekla da je trup zamotala u vreću, natovarila ga u zidarska kolica i odvezla na lokaciju gdje ga je zakopala. Navodno joj u tome niko nije pomogao, ali se sve detaljno provjerava i istražuje”, rekao je izvor iz policije.

U PU Zvornik je potvrđeno da je nestanak Vojislava Katanovića prijavljen 19. juna uz napomenu da se on “dan ranije u osam časova udaljio od kuće i da mu se tada izgubio svaki trag”.

O zločinu je obaviješteno i Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, koje je naložilo da se sprovedu sve istražne mjere i radnje u cilju kompletnog rasvetljavanja krivičnog djela.

Godinama živjeli u skladnom braku

Mještani Karakaja i rođaci porodice Katanović kažu da su bili šokirani kada su saznali da je Milka uhapšena zbog ubistva Vojislava.

“Njih dvoje godinama žive zajedno u skladnom braku. Svi smo u šoku, jer nikada nijesmo čuli da su oni bili u lošim odnosima ili da je Vojislav bio nasilan prema Milki. Imali su normalan život, čak su zajedno odlazili u Crnu Goru da rade sezonske poslove. Vojislav se bavio i preprodajom vozila i od toga su živjeli”, pričaju mještani Karakaja.

Komentari

komentara