menu Naslovna chevron_right
VijestiZanimljivosti

Slagao da je zaražen koronavirusom: Želio se ’riješiti’ supruge, pobjegao s ljubavnicom

Urednik | 29. Septembra 2020.

Indijac Manish Mishra (28) nazvao je svoju suprugu i plačući joj rekao da je zaražen koronavirusom. Govorio je i da će se ubiti, te je porodica izbezumljena sve prijavila policiji.  Tada se klupko počelo odmotavati, kao u sapunicama.

Policija je započela traganje za Manishom Mishrom nakon što je njegov šogor prije mjesec i po dana prijavio da je nestao

Prekinut poziv

Stanovnik Taloje, Mishra je radio u logističkoj kompaniji u JNPT, Uran. Ujutro je krenuo na posao kao i obično. Ali navečer je nazvao suprugu, rekavši da je iz laboratorija dobio rezultate da je pozitivan na COVID-19, da više ne želi živjeti i prekinuo je poziv. Tada je telefon isključen.

– Locirali smo njegov mobilni telefon na dva mjesta – Vashiju i Airoliju. Pratili smo njegov motocikl u Sektoru 17, Vashi. Nijedna laboratorija nije nikoga testirala s njegovim imenom – rekao je policajac.

Svim policijskim stanicama i ribarima rečeno je da “paze na mrtva tijela”.

Skenirani snimci

– Na osnovu posljednje lokacije mobitela u Airoliju, skenirali smo sve snimke CCTV kamera iz tog područja i zatekli ga kako ulazi u automobil. U međuvremenu smo također neprestano ispitivali njegove prijatelje i porodicu. Došli smo do saznanja da ima ljubavnicu. Uz pomoć informacija koje su pružili prijatelji, pratili smo ga u Bhawarkui, Indoreu u Madhya Pradeshu – rekao je Sanjeev Dhumal, viši inspektor policije Vashi.

Mishra je pronađen u Indoreu gdje je živio s ljubavnicom. Vraćen je u Navi Mumbai i predat svojoj porodici.

Finansijska prevara

Utvrđeno je i da je Mishra otpušten s posla jer se nedavno upustio u finansijsku prevaru. Imao je aferu nekoliko godina i želio se riješiti supruge i kćerke.

– Zbog toga je planirao svoju bolest i samoubistvo – rekao je Dhumal.

Radio Bet / Izvor: Dnevni Avaz

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset