SMRT UŽIVO – Snimio kako umire zbog ujeda crne mambe

422

Poznati ruski video bloger i stručnjak za zmije Arslan Valeev (31) iz Sankt Petersburga snimio je sebe kako umire pred kamerama i to zbog ujeda crne mambe.

U pitanju je njegov ljubimac, koga je zbog kraha braka i patnje za bivšom suprugom pustio da ga ujede za ruku.
On na ovom potresnom snimku u trenutku potpune dezorijentacije i malaksalosti moli gledaoce da pozovu njegovu bivšu ženu, nakon čega umire.
Zmija i trenutak smrti nisu prikazani, ali je bloger, inače nekadašnji radnik zoološkog vrta, posmatračima pokazao ugriz na ruci.
Na kraju snimka ustao je sa stolice i udaljio se od kamere. Ubrzo nakon toga je umro.
Inače, Arslanova supruga Ekaterina ‘Katja’ Pjatižkina takođe je poznata u Rusiji jer su zajedno vodili nekoliko YouTube kanala o zmijama i njihovom ljubimcu, crvenom risu, a imali na hiljade pratilaca.

Par se razveo zbog toga što ga je Katja prevarila, zbog čega je uslijedilo porodično nasilje. Ona je potom zatražila razvod braka, a Arslan je napravio ovaj oproštajni video.

“Recite joj da je volim neizmjerno. Zbogom svima… Ne mogu vjerovati da mi se to događa. Nek neko nazove Katju, bio bih sretan ako ima vremena da dođe i vidi me. Ja već umirem. Bilo bi mi drago da mogu vidjeti Katju. Tresem se.” – kazao je dok je nesvjesno okretao očima.
Gledaoci su počeli da zovu Hitnu pomoć, ali mu u bolnici nije bilo spasa.
Njegova bivša supruga nije htjela da komentariše video.

(D.Š./Tanjug)

 

 

Komentari

komentara