Status supruga koji je oduševio: Ako je vaš um zdrav, nikad vam neće dosaditi jedna žena, bit ćete presretni

319

Dale Partridge je popularni književni autor i motivacijski govornik koji muškarcima rado daje savjete o sretnom braku i ljubavi. Dale je na svom Facebooku nedavno objavio divnu fotografiju na kojoj je sa svojom suprugom Veronicom, a uz fotografiju napisao je još divniji post.

Muškarci se brinu da će kada uđu u brak ostatak života morati provesti sa samo jednom ženom. To jednostavno nije istina.

Zaljubio sam se u 19-godišnju penjačicu, oženio se za 20-godišnju ljubiteljicu životinja, osnovao porodicus 24-godišnjom majkom, zatim izgradio farmu s 25-godišnjom domaćicom, a danas sam u braku s 27-godišnjom mudrom ženom.

Ako je vaš um zdrav, nikad vam neće dosaditi jedna žena. Zapravo, bit ćete presretni s koliko ćete njenih predivnih verzija biti u braku tokom godina. Nemojte reći ne braku, recite da i nastavite govoriti da do smrti, poručio je Dale Partridge muškarcima.

Post je skupio više od 655.000 lajkova te mnoštvo komentara muškaraca koji su izrazili koliko vole svoje supruge. U braku sam s istom djevojkom gotovo 40 godina, zašto bi, dovraga, muškarac želio više od jedne žene. Ona je oduvijek bila sve što želim i trebam, napisao je Kelly. Ne vjerujem da bi se ijedan muškarac brinuo zbog toga što će imati samo jednu ženu. Samo bi se dječak brinuo. Nema većeg dara od Boga od žene koju možeš voljeti i poštivati. Usrećivati  nekoga samo svojom prisutnošću je nešto najvrijednije, poručio je Barry.

Komentari

komentara