menu Naslovna chevron_right
Film/TVMagazinPreporukeVijesti

Sutra u 23 sata na OBN-u premijera serije koja je oduševila Norvežane

Urednik | 16. Aprila 2018.

Gledatelje koji sutra od 23 sata budu uz OBN čeka uzbudljiva norveška serija u osam nastavaka “Polubrat“, snimljena prema istoimenom romanu Larsa Saabyea Christensena.

Ova dramatična obiteljska saga donosi povijesni prikaz Europe u 20. stoljeću, događaje koji su promijenili povijest, ali i utjecali na sudbinu jedne obitelji.

U središtu je priče život obitelji Nilsen i dvojice polubraće koji odrastaju tijekom Hladnog rata. Neuspješni filmski scenarist Barnum Nilsen odrasta uz oca, a njegov polubrat Fred u potrazi je za svojim.

Braća se sve više udaljavaju, sve dok Fred jednog dana ne nestane bez traga. Prolaze godine, sve dok na Filmskom festivalu u Berlinu 1990. Barnum ne dozna da se Fred vratio. Njegov identitet napokon je otkriven, a polubraća imaju priliku ponovno se zbližiti te spojiti razdvojenu obitelj.

Serija “Polubrat“ nagrađena je 2013. godine na Festivalu audiovizualnih programa, a osvojila je i uglednu norvešku nagradu Golden Screen.

Ovaj norveški TV hit od osam nastavaka gledatelji OBN-a gledat će od utorka 16. travnja pa sve do četvrtka 26. travnja u večernjem terminu.

 

 

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset