menu Naslovna chevron_right
Film/TVLifestyleMagazin

Svađa u Grandu: Snežana izvrijeđala Bekutu

Urednik | 21. Marta 2016.

U novoj sezoni “Zvezda Granda” strasti su sve uzburkanije, pa su tako sijevnule varnice i između starih drugarica i kolegica Snežane Đurišić i Ane Bekute, koje su se na snimanju emisije posvađale.

Kako saznajemo, dok su dva kanditata pjevala, Bekutu je pogodila numera koju je izvodio jedan od njih i počela je da plače. Došlo je vrijeme da svako od članova žirija iznese svoje mišljenje, Ana je obrisala suze i zahvalila se takmičaru na emociji koju je pružio, što je očigledno iznerviralo čeličnu ledi Snežanu Đurišić. Nju je Saša Popović pitao da prokomentira nastup kandidata koji je raznježio Bekutu, na šta je ona rekla:

– Ja bih rado obrazložila svoje mišljenje, ali nemam kome – rekla je Đurišićeva, što je Bekutu uvrijedilo.

– Kako to misliš?! Veoma je ružno, Snežo, to što si rekla, zašto mi onda sjedimo ovdje, ako ti nemaš kome da obrazložiš? Šta sad ovo treba da znači? – brecnula se Ana, ali joj je kolegica odmah uzvratila.

– Gospođo, šuti, mnogo si mi ljepša kad plačeš – odgovorila je Snežana, a Ana joj se zahvalila na “komplimentu” ne želeći da nastavlja raspravu.

Na Snežaninu konstataciju da nema kome da obrazloži svoj stav, nadovezao se i Dragan Stojković Bosanac.

– Mi smo ovdje samo da se slikamo, je l’ tako, Snežo? – dobacio je kompozitor, ali je Popović odmah prekinuo raspravu kako ne bi dobila veće razmjere i prešla u svađu koja bi mogla da traje unedogled.

Bet radio/Exspres

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset