Tina Katanić odbila nemoralnu ponudu od 15.000 EUR-a

3456

– Sigurna sam da bih digla gledanost zbog svega što sam proživjela ljetos. Bilo bi dovoljno da uđem samo na pet minuta, no ne mogu ostaviti posao, povjerila se Tina Katanić (31) prijateljici.

Kako piše 24 sata, produkcija “Big Brothera” isprva je ponudila manekenki pet hiljada eura, zatim su udvostručili iznos, a posljednja ponuda, u odnosu na redovite stanare, koji zarađuju 100 eura sedmično, bila je “nemoralna”, čak 15.000 eura. No Tina je nakon konsultacija s advokatom to odbila. Tina je, doznajemo, tražila i voditeljski angažman na televiziji, no na kraju je odustala od svega. Prijateljici je rekla da ne bi imala vremena za nove angažmane jer puno snima, a odnedavno radi kao glasnogovornica kompanije koja se bavi internetskom produkcijom.

Producenti su u BB kuću zvali i Bornu Rajić (45), koja ih je također odbila jer ulazi u HTV-ov kviz “Bezveze”.

U show su pozvali i Soraju (29) te Nemeša (27).

– Vodim ‘Kolo sreće’ i imamo snimanja svaki drugi dan sve do ljeta. Posvetila sam se tome i odbila sve realityje u koje su me zvali – kaže Soraja. Nemeš također ne zna hoće li prihvatiti ponudu zbog obaveza. Produkcija je zvala i pobjednicu iz 2011. Marijanu Čvrljak (31), no ona se povukla iz javnosti. Novac koji je osvojila potrošila je na život u Beogradu s Nemešom, a trenutno živi u predgrađu Zagreba i radi za teleoperatera.

(Avaz)

Komentari

komentara