Tragičan kraj ljubavnog para

668

Četrdesetšestogodišni Zoran G. iz Travnika uhapšen je zbog sumnje da je u ranim jutarnjim satima ubio državljanku Srbije J. T. (35).

Policiji je oko 5:30 sati prijavljeno da je u travničkom prigradskom naselju Gornje Putićevo pronađeno beživotno žensko tijelo. Službenici policije izašli su na mjesto događaja, gdje su pronašli tijelo državljanke Srbije J. T., koja je privremeno bila nastanjena u Kaknju, potvrđeno je u MUP-u Srednjobosanskog kantona, javlja Faktor.

Na mjestu događaja pronađen je i Zoran G., koji je uhapšen pod sumnjom da je svojim automobilom Passat ostvario kontakt sa ubijenom ženom. Nakon obavljenog uviđaja, policajci su utvrdili da je Zoran G. bukvalno pregazio nesretnu ženu.

Tužilac je naložio obdukciju, koja je pokazala da je žena zadobila višestruke povrede, nakon kojih je pala u stanje šoka te preminula.

Kako se nezvanično saznaje, Zoran i J. T. su bili u ljubavnoj vezi. Ubistvu je najvjerovatnije prethodila svađa, koja je tragično završila. Tijelo žene pronađeno je na lokalnom makadamskom putu nedaleko od Zoranove kuće.

(Bportal/Crta)

Komentari

komentara