Trenutak kad je prišla oltaru: Princ Harry rečenicom rastopio srce Meghan Markle

210

Princ Harry nije mogao sakriti emocije na vjenčanju s Meghan Markle. Naime, kada je lijepa Meghan pristupila oltaru u vjenčanici, princ Harry joj je rekao nešto što je rastopilo njeno srce.

“Izgledaš nevjervjatno. Tako sam sretan”, rekao joj je ushićeno princ Harry, a Meghan Markle se nasmijala.

Meghan je nosila Givenchy vjenčanicu vrlo jednostavnog kroja s dugačkim velom i tijarom koju je posudila od kraljice Elizabete. Prvi bračni poljubac razmijenili su nakon izlaska iz kapele St. Georgea gdje se održavala ceremonija.

Britanski princ Harry svečano je, nakon više od godinu dana čekanja, danas stupio u brak s američkom glumicom Meghan Markle.

Princ Harry, unuk kraljice Elizabete, šesti u redu za britansko prijestolje i američka televizijska glumica Meghan Markle vjenčali se u zamku Windsoru, domu britanske kraljevske porodice gotovo hiljadu godina, najstarijem i najvećem naseljenom dvorcu na svijetu.

Meghan je do oltara ispratio princ Charles, s obzirom da je njen otac Thomas spriječen da prisustvuje vjenčanju. Ona je naprosto blistala u prelijepoj bijeloj haljini, te na taj način krunisala jednogodišnje priče o vjenčanju godine u svijetu.

Prije vjenčanja, princ Harry i Meghan Markle postali su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, a te titule im je dodijelila kraljica Elizabeta II. Meghan je ušla u kapelu u pratnji malih paževa i djeveruša, među kojima su princ George i princeza

radiosarajevo.ba

Komentari

komentara