menu Naslovna chevron_right
BiH

Trojica Zeničana nestala nakon provoda u Vitezu, porodica moli za pomoć

Urednik | 6. Februara 2017.

Zeničani Almen Begović, Amar Kozlić i Husein Delić nestali su u subotu navečer kada su izašli iz diskoteke Label u Vitezu, a njihove porodice mole za pomoć u pronalasku.

Prema posljednjim informacijama trojica Zeničana su u subotu navečer bila u diskoteci Label gdje su se posljednji put i prijavili na društvenim mrežama, a Amarov brat Semir Kozlić je napisao kako su se posljednji put čuli oko 23:30 sati te da od tada ne znaju gdje se Amar i njegovi prijatelji nalaze.

“Svi koji ste ga vidjeli molimo vas da se javite meni na FB ili da nazovete ovaj broj 062/104-347 i bio je u vozilu marke Audi, ako ste vidjeli ovu registraciju E42-K-948. Zadnji put je bio u Disco Club Label i bio je dostupan zadnji put u 00:00 sati”, napisao je Amarov brat Semir.

Amarov otac Alija za Klix.ba je kazao kako su roditelji trojice mladića danas u 17 sati bili u policiji i prijavili nestanak, ali da trebaju sačekati 24 sata kako bi bila raspisana potraga za njihovom djecom.

“Kontaktirana je policija u Vitezu, Busovači i Travniku kao i Hitne pomoći, ali niko nema informacija o njima. Oko ponoći su izašli i od tada su im nedostupni i telefoni. Policija smatra da su zbog alkoholiziranog stanja možda zaustavljeni u autu te da treba proći 24 sata, jer ne znaju ni u kojem su pravcu krenuli, a ne mogu kontaktirati sve policijske stanice”, izjavio je Alija.

Ukoliko posjedujete informacije o trojici Zeničana javite na telefonski broj porodice 062/104-347.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona za Klix.ba su potvrdili oko 22:30 sati da je formiran krizni štab po nalogu policijskog komesara Semira Šuta te da su ekipe već na terenu i da intenzivno tragaju za nestalim mladićima.

klix.ba / NM

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset