Trostruki sudar na magistralnom putu M7.1

734
A burning car in Buchbinderweg in Berlin-Rudow is extinguished by firefighters. -- For the eighth successive night, unidentified perpetrators have been torching cars. In recent years torching cars has become a way of protest in Berlin. Germany. 23rd August 2011

Pet osoba je povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer u poslijepodnevnim satima dogodila u naselju Međine na magistralnom putu M7.1 između Mostara i Širokog Brijega, potvrđeno je u Operativnom centru MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako se saznaje u policiji, do nesreće je došlo oko 17 sati, kada su se sudarili automobili Audi 80, Mercedes i Dacia Duster.

Automobil Audi 80 se prilikom sudara zapalio, nakon čega je potpuno izgorio.

Na mjesto nesreće izašli su i mostarski vatrogasci, te dva vozila Hitne pomoći. Pet osoba koje su povrijeđene prevezene su kolima Hitne pomoći na Kliniku urgentne medicine u bolnici u Mostaru.

Saobraćaj je na ovom dijelu puta potpuno obustavljen, a vozila se preusmjeravaju na put preko Meljkovića za Široki Brijeg. Na uviđaj su izašli pripadnici MUP-a HNK, javlja Faktor.

(Bportal)

Komentari

komentara