U Crnoj Gori Demokratski front sprema revoluciju

555

Opozicioni crnogorski Demokratski front (DF) sprema “revoluciju” za noć između 16. i 17. oktobra, nakon što u Crnoj Gori budu održani parlamentarni izbori, objavila je današnja podgorička Pobjeda.

Prema pisanju lista, DF planira da rezultate izbora čeka na platou ispred zgrade Skupštine Crne Gore. Ako za DF rezultati ne budu povoljni, kako piše list, u tom slučaju bi uslijedio “snažan pritisak” na Državnu izbornu komisiju da “obori rezultate”.

Ne uspije li se u akciji tokom izborne noći, prema navodima Pobjede, ići će se na alternativnu varijantu, višednevno kampovanje ispred Skupštine i stvaranje atmosfere “političkog bezizlaza”.

Na skup DF-a, tokom izborne noći, kako navodi podgorički list, doći će pristalice iz svih krajeva Crne Gore, a njima su osigurani hrana, dnevnice i sve ostalo. Također, dodaje list, očekuju se i “emisari iz okruženja”.

Pobjeda prenosi odgovor svojih izvora, na pitanje odakle novac za organiziranje skupe predizborne kampanje i političkih manifestacija nakon izbora.

“Nisu nam ga, kao ovim vašim što ih podržavate, dale članice zločinačkog NATO saveza, ni Nijemci ni Amerikanci… Pa vi razmišljajte, pogađajte i zaključujte. Pare smo dobili od historijski potvrđenih prijatelja koji imaju i mogu, a ne uzimamo ih od zločinaca i belosvjetskih kriminalaca, ali ni od crnogorske sirotinje”, navodi list odgovor na pitanje odakle DF-u velike pare kojima će rušiti vlast.

 

 

(Radio Bet/BHRT)

Komentari

komentara