menu Naslovna chevron_right
Tuzlanski kantonVijesti

U Gradačcu obilježen Dan policije TK

Urednik | 21. Maja 2019.

Povodom obilježavanja 22 maja Dana policije Tuzlanskog kantona delegacije Policijske uprave, Općine Gradačac i boračkih organizacija uz prisustvo porodica poginulih policajaca u odbrambeno-oslobodilačkom ratu od 1992. do 1995. godine, položili su cvijeće i odali počast poginulim policajcima na spomen obilježju u krugu PU Gradačac.

Načelnik PU Gradačac, Edin Karić rekao je da se na današnji dan treba prisjetiti svih pripadnika policije koji su život dali za odbranu domovine ili tokom vršenja službene dužnosti, te im treba odati počast.

 

Nakon postrojavanja pripadnika policije, policijski službenici su prodefilovali kroz grad i položili cvijeće na spomen obilježja u gradskom parku.

 

Općinski načelnik mr. sci Edis Dervišagić upriličio je prijem za rukovodstvo PU Gradačac na kojem je uputio iskrene čestitke svim pripadnicima Policijske uprave Gradačac u ime organa Općine i svoje lično ime. Također je uputio zahvalnost na plemenitom radu u očuvanju reda, mira i sigurnosti na općini Gradačac uz želju za nastavak daljeg unaprijeđenja sigurnosti građana Gradačca.

Radio Bet / Općina Gradačac

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset