U Velikom Bratu novi dramatični sukobi

894

Damatična noć u kući Vvelikog Brata koji se emituje na OBN TV donijela je sukobe kojima se nismo nadali te one koje smo mogli očekivati.

Naime, u igri istine, Rada je otkrila da joj je najmanje simpatična Zorica zato što se boji da će je opet pobijediti. Goran je ubrzo nakon toga upitao Darka što bi poduzeo kako bi spriječio Steffanin odlazak, na što je on odgovorio da bi joj dao savjet i podršku ukoliko bi ga uopće htjela saslušati.

Na to se Steffani uzbunila, rekavši kako nema potrebe za lažima jer izlazi u petak sa svojom majkom. Poručila je stanarima da na njihovom mjestu nikada ne bi izbacila nekoga ko im nije konkurencija i ne može se boriti za glavnu nagradu. Tvrdi da su se time svi pokazali kao „jadnici“ te je uvjerena da bi bila izbačena da se glasalo u ispovjedaonici. Od stanara su joj dragi samo Goran, Rada te Mika i Giba, dok je ostali apsolutno ne zanimaju. Smatra da je većina ušla u Velikog Brata kako bi se pokazala u drugačijem svjetlu od onog kojeg su stvorili van nje. Svoje obraćanje stanarima završila je teškim riječima: „Drago mi je što sam imala priliku živjeti među govnima, svinjama i smradovima od ljudi, ovo mi je bilo odlično životno iskustvo da vidim što sve živi na ovoj planeti“.

Potom se dogodio sukob kojeg nikako nismo očekivali. Naime, Barbara je otkrila da je Zorica neiskrena iako se ona tom titulom često voli pohvaliti. Starija sestra Šegetin je tako više puta svjedočila tomu da Zorica njoj kaže jednu stvar, a potom pred drugim stanarima drugu. Istaknula je primjer Mike i Gibe koje je ogovarala tokom jednog zadatka, a nekoliko trenutaka prije ih je proglasila svojim favoritima. Naravno, Zorica nije mogla šutjeti i opravdala se kako im je to sve rekla u lice.

U trenutku kada je Steffani htjela napustiti ovu žustru raspravu, Tina ju je upitala što je točno promijenilo njeno mišljenje o Zorici. Steffani opet nije štedjela nikoga i smatra da njena donedavna najdraža stanarka „ne izbacuje Goranovo ime iz usta“. Zamjera joj što pritom skuplja svoje „jariće“ kao „pijune“ koji ju slušaju, a kada se nadovežu uhvaćeni su u njenu mrežu i nemaju izbora nego dijeliti njeno mišljenje.

https://www.youtube.com/watch?v=vLMP6m_3qpA

https://www.youtube.com/watch?v=6EoY9GPv4pE

https://www.youtube.com/watch?v=MAzlk_gZPJc

(Ekskluziva/Crta)

Komentari

komentara