menu Naslovna chevron_right
Crna hronika

Upala u Sanu 5. marta: Potraga za djevojkom proširuje se na rijeku Unu

Urednik | 12. Marta 2017.
Starješina prijedorskih vatrogasaca Nebojša Miljuš rekao je da će sutra tragati rijekom Unom do Jasenovca, gdje se uliva u rijeku Savu.

Za djevojkom će sutra tragati pripadnici specijalizovane jedinice za spašavanje na vodi i pod vodom Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor.

Miljuš je naveo da je danas napravljen plan kako da ta akcija bude izvedena, te da će o tome sutra govoriti novinarima, prilikom spuštanja čamaca u vodu kod kožare. Istakao je da je vodostaj rijeke Sane danas iznosio 230 centimetara, što otežava pronalazak tijela u vodi.

“Pretraga terena i danas je rađena istom rutom od mosta, pa nizvodno do Svodne i dalje Blagaja, do Novog Grada i onda nazad drugom obalom”, rekao je Miljuš.

On je dodao da su, osim vatrogasaca, u potragu u priobalnom području uključeni i policijski službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor i pripadnici jedinice za podršku.

Potraga sa prekidima traje od nedjelje, 5. marta, kada je oko 2:10 sati prijavljeno da je maloljetna osoba pala u Sanu sa splava u Prijedoru, te da nije izronila.

klix.ba / NM

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset