URNEBESNO Reporter napadnut usred javljanja, pogledajte kako je uzvratio!

645

Posljednji dan prijelaznog roka za nogometaše pretvorio se u pravu medijsku histeriju. Zadnjih su se godina u priču aktivnije uključile i televizije iz cijelog svijeta koje do posljednje sekunde prate događaje na nogometnom tržištu.

Bilo je tako i ovog ponedjeljka kada se zatvarao zimski prijelazni rok, a italijanska televizijska stanica SportItalia poslala svoga reportera u Englesku kako bi izvještavao o transferima u Premierligi.

Novinar se trudio profesionalno odraditi zadaću javljajući se ispred Chelseajeva stadiona Stamford Bridgea, ali nije računao na provokatora koji mu je došao iza leđa.

Nepoznati se mladić pojavio u kadru s golemom igračkom bananom na napuhavanje i počeo ‘čačkati’ po reporteru koji se javljao uživo.

Novinar je pokušao zadržati kocentraciju i istovremeno odgurnuti mladića iz kadra, ali kad je vidio da u tome neće uspjeti, jednostavno mu je oteo bananu iz ruke i nekoliko ga puta opalio njome!

Nešto je iz ove priče mogao naučiti i reporter Sky Sportsa Alan Irwin koji je u ljeto 2014. izvještavao o posljednjem danu prijelaznog roka i postao meta navijača koji su ga maltretirali gurajući mu, između ostaloga, i dildo u uho! Irwin je sve to stoički podnio i odradio javljanje do kraja, ali je Sky Sports nakon toga odustao od javljanja ispred stadiona u završnici prijelaznog roka.

(Bet Radio)

Komentari

komentara