UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Sudar 3 automobila i kamiona, teška saobraćajna nesreća u Bjelavama

439

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu M-1.8 u mjestu Bjelave u općini Srebrenik, povrijeđene su četiri osobe.

Prema informacijama iz MUP-a Tuzlanskog kantona, do nesreće je došlo oko 21.45 sati, kada su se sudarili kamion “mercedes actros”, kojim je upravljao O. H. (23) iz Stanić Rijeke, i automobili “passat”, kojeg je vozio S. O. (49) iz Živinica, “audi”, za čijim upravljačem je bio S. S. (35) iz Srebrenika, te “peugeot”, kojim je upravljao E. H. (20) iz Srebrenika.

Zbog zadobijenih povreda ljekarsku pomoć na UKC Tuzla zatražili su vozač E. H. i suvozačica iz “peugeota” M. H. (20), za čije se povrede ljekari nisu izjasnili, ali su oni zadržani na Odjeljenju hirurgije.

Za S. O. na Odjeljenju hirurgije konstatovane su lakše tjelesne povrede, dok je na odjeljenju Ortopedije kod S. S. također konstatovano da je lakše povrijeđena, te su oni pušteni kući.

Na mjestu događaja intervenisali su i vatrogasci Profesionalne vatrogasne jedinice Srebrenik.

– U vremenu od 21.45 pa do 00.05 sati put je na navedenoj dionici bio potpuno blokiran dok se saobraćaj odvijao kroz naselje Bjelave – kazali su iz policije.

O nesreći je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Tuzli, a uviđaj na mjestu događaja obavili su policajci OKP Policijske uprave Gradačac.

Komentari

komentara