UZNEMIRUJUĆE: Pokušaj ubistva poznate zvijezde u Parovima

635
Rediteljka poručuje pjevačici, koju su nadležni tražili kod tetke u Laktašima, da će istruhnuti u zatvoru zato što ju je prebila u reality-u.

Jelena Golubović prijavila je Slađanu Petrušić zbog pokušaja ubistva.

Ona ne oprašta pjevačici što ju je prebila u „Parovima“, koja je zbog toga kažnjena sa 2.000 eura i diskvalifikacijom. Nekoliko dana nakon što je Jelena podnijela prijavu, policija je pokucala na vrata Slađanine tetke u Laktašima, kod koje često boravi. Kako nisu mogli da je nađu u Hrvatskoj, pokušali su da dođu do nje u manjem bh entitetu tzv. RS.

– Dva policajca su došla na tetkina vrata i rekli joj da me traže jer je protiv mene podnijeta prijava zbog teškog krivičnog djela pokušaja ubistva. Preplašila se i odmah pozvala moju majku. To je sigurno Jelenino maslo, ali ne znam da li je poslala pravu ili lažnu policiju. Pošto mi druga tetka tamo radi u policijskoj stanici, saznaću o čemu se tačno radi – priča Slađana i nastavlja:

Čista pred zakonom

– Nikad nisam bježala od zakona. Živim u Zagrebu i nije mi jasno kako su ljude mogli da uznemiravaju bez razloga. Jelena ne zna s kim se zakačila. Platiće svaku suzu koju je moja tetka pustila zbog nje. Policajci su je sat vremena maltretirali. Ko mene može i na osnovu čega da hapsi? Ja sam čista i, ako treba, sama ću otići da se prijavim. Jelena nije svjesna šta radi, zeznula se kad mi je u „Parovima“ rekla da ima neke ljude u policiji u Laktašima. Pa ni ja nisam sama na svijetu – poručila je Petrušićeva.

Povrede po glavi

Pozvali smo Golubovićevu, koja nam je potvrdila da je prijavila ljutu suparnicu:

– Slađani sam jasno poručila da će odgovarati za pokušaj ubistva s predumišljajem. Zato sam je prijavila kod istog tužioca kod koga se nalazi moj slučaj s Hasanom Dudićem. Međutim, to što je Dudić uradio smiješno je naspram onoga što mi je ona uradila. Otekla mi je glava koliko me je udarala pesnicom. Tjeraću je do zatvora, gdje će istruhnuti. Plašim se šta će joj moji fanovi uraditi ako snimak ode u javnost. Oni su mi rekli da Slađu žele da provozaju “Zvezdarskom šumom”, a ja nikad tamo nisam bila i ne znam šta to znači – završava Golubovićeva.

(Kurir)

Komentari

komentara