UZNEMIRUJUĆI VIDEO Mršava misica pokušala oboriti svjetski rekord i pojesti 100 hamburgera!

639

Misica i ‘profesionalna žderačica’ s Novog Zelanda Nela Zisser pokušala se uhvatiti ukoštac sa svojim najvećim izazovom i oboriti svjetski rekord u jedenju brze hrane.

Ta 23-godišnja mršavica kazala je kako je dugo trenirala za ovaj izazov u kojem je pokušala pojesti 100 cheeseburgera i chickenburgera iz McDonalds'a, a pritom je sebi pomagala različitim napitcima i umacima.

Ipak, nije uspjela pojesti željena 62 hamburgera, no ‘sredila’ ih je čak 45, što je pet kilograma hrane.

Njena gozba sadržavala je 14,560 kalorija – više od 12 puta od preporučene prosječne kalorijske vrijednosti koju žena treba unijeti u organizam tokom dana. Njoj je za ovo trebalo manje od dva sata.

– Pojela sam 45 cheeseburgera u manje od dva sata. Činilo se kao vječnost. Vjerovatno bih ih mogla pojesti i više da sam uzela predah i malo se opustila, no da budem iskrena, na kraju mi je prisjelo i mislim da ne bih mogla više ni jedan strpati u usta – kazala je Nela koja se na kraju neuspješnog izazova uhvatila za glavu i promućkala vodu u ustima.

Rekord od 62 hamburgera postigla je Japanka po imenu Yuka.

Nela iz Aucklanda koja je prije ovog učestvovala u izazovima koji su uključivali Big Macove, Chicken McNuggetse, burritose i torte od sira, upozorila je svoje obožavatelje kojih na društvenim mrežama ima na hiljade, da ne pokušavaju ovo raditi kod kuće, jer za to treba puno vježbe i iskustva.

https://www.youtube.com/watch?v=6EVAgp5wzA0

(Avaz/Crta)

Komentari

komentara