Veroučitelj djeci: Zagrebačkoj gospodi glave na kolac!

239

U školi Matija Gubec u Zagrebu nastavnik vjeronauke svojim učenicima umjesto o ljubavi i praštanju priča o tome koje bi hrvatske političare trebalo ubiti, kako je trebalo da bude sprovedena akcija “Oluja”…

Djeci priča i o tome kome bi trebalo glave nabijati na kolac, uz pohvale za Ratka Mladića, prenosi hrvatski portal Index.hr.

Index je, naime, dobio snimak kako Krešimir Bagarić drži nastavu u jednom osmom razredu, a snimio ga je jedan od učenika. “Bagariću nije prvi put da se ovako ponaša, pa je dijete skupilo hrabrosti da to snimi i pošalje snimak portalu.

Za početak vjeroučitelj Bagarić je učenicima objasnio kako je po njemu trebalo da izgleda operacija Oluja.

“Mi smo budale, trebalo je da pustimo dva koridora. Jedan do Zagreba, a drugi do Rijeke. Pa kad im ponabijaju glave na kolac onda da uđemo. Tako je trebalo da bude finoj gospodi zagrebačkoj koja misli da Hrvatska završava u Karlovcu. Debili i kreteni. Kratkovidić, iznio je svoju taktiku Bagarić.

Pošto je snimak nastao odmah nakon presude Slobodanu Praljku, Bagarić je većinu svog izlaganja posvetio situaciji u Bosni i Hercegovini.

On je kazao da ispada da je Ratko Mladić bio u pravu. “On je svoje zaštitio. Bio je u pravu za srpske interese. A mi imamo dudeke. Uz sve poštovanje prema duducima. Može i učitelj biti lud ponekad”, kaže Bagarić, navodi “Index.”

Bagarić je takođe učenicima obrazložio koga bi u Hrvatskoj trebalo ubiti i naveo da bi trebalo objesiti dva bivša predsjednika, uključujući Stjepana Mesića i jednu bivšu ministarku spoljnih poslova, Vesnu Pusić.

“Njima treba metak u glavu po kratkom postupku. U prvu septičku jamu baciti”, rekao je on.

Komentari

komentara