VIBRATORI IZMAKLI KONTROLI Pet horor priča njihovih vlasnica

672

Nije ništa neobično čuti da neko ima vibrator i ponekad se poigra s njime, ali nesvakidašnje je čuti što se sve ljudima događa nakon što im ta seks-igračka izmakne kontroli.

Na portalu BuzzFeed su zamolili svoje čitatelje da im opišu najluđe situacije koje su imali sa svojim vibratorima, a oni su se rado odazvali jer su ostali anonimni. Izdvojili su one najneobičnije:

Počeo vibrirati na razgovoru za posao

Jednom sam se u istom danu išla naći s dugogodišnjim dečkom, a imala sam i razgovor za posao u toj četvrti. Slučajno mi je vibrator ostao u torbici i na sredini intervjua upalio se i počeo vibrirati. Potencijalni šef pitao me što to vibrira, a ja sam uvukla ruku u torbicu, misleći da je mobitel, i izvukla vibrator. Bila sam sva crvena od srama. Naravno da nisam dobila posao.

Pronašle su bakin bijeli dildo

Moja baka je umrla pa smo sestra, rođakinja i ja pregledavale njene stvari tražeći nešto što bi mogle uzeti za uspomenu. Ja sam zavirila u ormar i pronašla njen bijeli vibrator. Ukipila sam se od šoka.

Baterija iscurila u najgorem trenutku

Kupila sam prvi vibrator prije nekoliko godina, i jadnog ga baš preopteretila. Jedne noći naglo je prestao raditi iako sam stavila nove baterije. Otvorila sam poklopac gdje su baterije i oblak crnog dima je izašao iz njega, dvije baterije su curile i cvrčale. Život mi je proletio pred očima od pomisli što se moglo dogoditi.

Neugodni let kući s vibratorom u prtljagu

Putovala sam kući s fakulteta, ali je avion je samo stajao na pisti. Dvojica muškaraca su ušla u avion i zabrinuto razgovarali s pilotom. Pilot se zatim okrenuo prema putnicima, krenuo prolazom između sjedala, pogledao ravno u mene i glasno rekao kako nešto zuji u mojem kovčegu. Morala sam mu reći da imam vibrator. Dao je dopuštenje da odem do prtljage i isključim ga. Bio je to najduži let kući u mojem životu.

Raspao se tokom seksa

Moj dečko kupio mi je vibrator kao iznenađenje te noći. I bilo nam je lijepo i zabavno sve do trenutka kada smo čuli zvuk lomljenja. Pola vibratora bilo je u njegovoj ruci, a druga polovina je ostala u meni zaglavljena. Bila sam prestravljena. Dečko me odmah htio odvesti u bolnicu, ali umjesto toga odlučila sam ga istisnuti kao kod porođaja. Bio je to najsramotniji događaj u mojem životu.

Komentari

komentara