Zloupotreba službenih kola , mlada u Mercedesu ministarstva vanjskih poslova

167

Službenik Ministarstva vanjskih poslova BiH Miroslav Kojić prošlog vikenda je u službenom autu kroz Višegrad vozio mladu na vjenčanju jednog partijskog kolege.

Kojić, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SDS Višegrad, zloupotrijebio je svoj položaj u ministarstvu tako što je u svatovskoj koloni okićenim službenim automobilom vozio mladu, prenose tamnošnji mediji.

Naime, on je automobil Mercedes diplomatskih registarskih oznaka iskoristio u privatne svrhe, odnosno za potrebe vjenčanja drugog istaknutog člana njegove partije.

“Kolona je bila klasična svatovska u kojoj se slavilo pucanjem u vazduh. A Kojić je ovog sa okićenim službenim Mercedesom u svatovskoj koloni iz koga se čula sirena i pucnji iz vatrenog oružja, naišao pored spomenika pripadnicima Vojske Republike Srpske gdje se tačno u tom trenutku obilježavala godišnjica Višegradske brigade”, saopštili su građani Višegrada.

U pitanju je bilo vjenčanje člana opštinskog odbora SDS-a Marka Božića.

Inače, da korištenje službenog vozila u privatne svrhe nije ništa novo, svjedoče i građani Višegrada koji naglašavaju kako su svakog vikenda u prilici da primijete nepropisno parkiran Mercedes i to na mjestima na kojima to nije dozvoljeno.

Komentari

komentara