menu Naslovna chevron_right

O nama


BET FRATELLO RADIO, prvi privatni radio na području opštine Gradačac.

Naš radio je u veoma kratkom roku dostigao vrh na ljestvici najslušanijih frekvencija u regiji.
Početkom augusta 2011.godine, Bet radio je program emitovao preko web stream-a, te nakon dva mjeseca, tačnije 01.10.2011.godine, počinje emitovanje putem FM frekvencija 99.9 MHz.
Iz dana u dan Bet Fratello radio postiže sve veću slušanost.

Naš cilj je postići konekciju sa svojim slušateljima, kako u domovini tako i u dijaspori da bismo im pružili servis za sve informacije, ali i za zabavu.

Bet Fratello radio će u narednom periodu učiniti sve da do svojih slušatelja donese vijesti, razonodu i sve ono što bude interesantno našim slušateljima. Nastojaćemo da opravdamo svoj slogan: “KORAK ISPRED DRUGIH.”

radiobet-objekat

BET FRATELLO MISIJA

Naša misija je izgraditi profesionalan, politički neovisan radio za sve naše slušaoce. Naša misija i naš slogan je: ” KORAK ISPRED DRUGIH. ”

POKRIVENOST:

Gradačac, Srebrenik, Tuzla, Lukavac, Živinice, Modriča, Doboj, Odžak, Orašje, Šamac, Domaljevac, Brčko, Rahić, Čelić, Teočak, Županja, Đakovo, Vinkovci, Gunja, Osijek, Slavonski Brod, Bijeljina, Šabac, Ruma.

BET FRATELO SVRHA

Bet Fratello je vodeća stanica za muziku, sport, vijesti i informacije namijenjene prostoru sjeveroistočne Bosne i Posavine. Naš radio omogućava veliki izbor muzičkih, sportskih, informativnih, stimulativnih i zabavnih programa, koji održavaju raznolikost Bosne i Hercegovine. Bet Fratello radio zbližava ljude i daje im priliku da iskažu svoje mišljenje o događajima, temama i fenomenima koji oblikuju našu stvarnost.

BET FRATELLO VRIJEDNOSTI:

Naša je želja bila i posebno nas veseli što smo u potpunosti uspjeli da proizvedemo dinamičan program namijenjen publici od 15 do 60 godina; učenicima i studentima, radno aktivnom stanovništvu mlađeg, srednjeg i starijeg doba. Radio je umjetničko djelo koje se stvara iz sata u sat, uvijek iznova i na svoj način neponovljivo, u kombinaciji ljudskog uma i tehnike, govora i muzike.

Još neke od naših vrijednosti:

Biti profesionalan u radu!

Emitovati fer, nepristrasne i objektivne informacije!
Biti fokusirani na zadovoljavanje potreba i očekivanja slušalaca!

Biti stručni i autoritativni, ali i dinamični i zabavni!

Težiti ka kvalitetnijem programu!

Podržavati vrijednosti demokratskog društva!

Osigurati prijatnu i kreativnu radnu sredinu, koja motivira i podstiče voditelje, ali i slušaoce, da daju sve od sebe.

Bet Fratello radio je tim izuzetno profesionalnog i perspektivnog kadra, koji je ovu medijsku kuću unazad tri godine napornog rada, učinio jednom od najuspješnijih radio stanica na području sjeveroistočne Bosne i Posavine, pa i šire.

BET FRATELLO PORTAL:

RadioBet je krajem 2015. godine pokrenuo i svoj portal koji vam omogućava pristup najsvježijim informacijama iz aktuelnih kategorija današnjice ali i drugim raznim zanimljivostima.

Portal vodi mladi tim entuzijasta koji se trude prenijeti informacije iz BiH, regije i svijeta na najkvalitetniji način svojim čitaocima.

Radio Bet u svakom trenutku nastoji iznijeti tačno i objektivno stanje određene situacije u raznim aktuelnostima iz svakodnevnog života. Portal je jedan od malobrojnih u Bosni i Hercegovini koji ima profesionalnu redakciju po uzoru na strane medije.  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset