Sramotan čin: Naš sugrađanin u alkoholiziranom stanju zapaljen pa ostavljen (Foto)

838

U našu redakciju stigla je obavijest da je naš sugrađanin u alkoholiziranom stanju zapaljen na vikendici, nakon toga akteri su ga dovukli u njegov dom i ostavili sa velikim opeklinama i jakim bolovima. Kako je navedeno, naš sugrađanin zbog velikog straha ne smije da kaže ko su akteri ovog, slobodno možemo reći zločina. Nadamo se da će Ministarstvo unutrašnjih poslova TK poduzeti sve potrebne mjere kako bi se počinitelji pronašli i kaznili za ovo gnusno djelo.

U prilogu Vam dostavljamo status koji je objavljen na društvenoj mreži Facebook koji je objavio naš sugrađanin Amar Malohodžić  i fotografije koje su nam dostavljene na uvid.nas sugradjanin text

 

“Poštovani prijatelji, čuvajte i branite siromahe, jetime, slabašne ljude.

Ovako se desi kada drugovi, imućniji se iživljavaju nad prijateljem koji je jetim, koji živi sam, odan alkoholu ali tako mu Bog pamet dao. Pijan, zapaljen, ostavljen na vikendici pa dovučen kući i ubačen u sobu sa velikim opekotinama i bolovima sam u sobi. Od straha nije želio da priča, niti odaje ljude sa kojima je sjedio ali narod je sve vidio s'kim je otišao. Neka je sram i stid aktere ovog nedjela, da li oni bili krivi ili ne, zašto su ga u ovakvom stanju ostavili?

Ukoliko neko želi pomoci, neka se javi u inbox ili na broj telefona: 061/957-489 svaka vrsta pomoci bi dobrodošla!

PS: Za sve napisano, sam odgovoran ja i samo ja. Bit’ će tu napada, osuda, kritika kao i uvijek na moj račun ali samo je jedan sudija i u Njega vjerujemo :)”

 

 

(Autor:Redakcija)

Komentari

komentara