menu Naslovna chevron_right
IzdvojenoMuzika

Emir Đulović i Saša Kapor imaju hit pjesmu Burma!

Urednik | 11. Marta 2016.

Emir Đulović i Saša Kapor udružili su pjevačke snage i snimili duet pod nazivom “Burma“. Muziku i tekst za ovu pjesmu napisao je Saša Lazić, dok je aranžman uradio Aca Krsmanović. Upravo je u beogradskom studiju Saše Lazića pod nazivom “Crveni ruž“ došlo do njihove saradnje, a iz razloga što ova pjesma dosta obećava, tandem je odlučio snimiti i spot, koji je rađen u Šamcu – Srbija sa ekipom Videal. Snimanje spota je trajalo dva dana, a isti je već naišao na brojne pozitivne komentare, što je razumljivo, kako zbog hitične pjesme, tako i zbog zanimljive radnje spota.

Premijera spota “Burma“ je održana u Tuzli na svečanoj promociji koju je organizirao Emir Đulović u saradnji sa “Bella Vita“ – kozmetičko frizerski salonom koji je ujedno i generalni sponzor spota. U spotu se govori o tome kako je došlo vrijeme da mladić koji je bio neženja konačno stane na ludi kamen, te se oženi.

Na snimanju spota je vladala pozitivna atmosfera, a kako su nam Emir Đulović i Saša Kapor prenijeli i više su nego zadovoljni urađenim poslom.

Spot je na YouTube kanalu premijerno predstavljen 7. marta, a taj datum je odabran jer je tada rođen Emir Đulović, te je svoj rođendanski poklon poželio podijeliti sa svojim fanovima. Projekat je naišao na veliko oduševljenje, kako Emirove publike, tako i fanova Saše Kapora.

Nema sumnje da će pjesma “Burma” biti veliki hit, jer kako raspolažemo sa informacijama koje smo dobili od Emirovog menadžera Irnana Mujagića, već se javilo mnogo bendova i pjevača amatera, te mlađih kolega sa estrade tražeći matrice ove pjesme, koja će zasigurno obilježiti ovo ljeto na svim svadbenim veseljima. Obzirom da je pjesma bržeg ritma, možemo je očekivati i u diskotekama širom Balkana i dijaspore, kao i na talasima našeg i Vašeg Bet radija.

O.D. Bet radio / e-turneja.com

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play