menu Naslovna chevron_right
IzdvojenoMuzika

Čola proslavio rođendan sa kćerkama

Urednik | 31. Maja 2016.

Zdravko Čolić, najveća muzička zvijezda nekadašnje Jugoslavije, proslavio je juče 65. rođendan sa suprugom Aleksandrom i kćerkama Unom, Larom i Zvezdanom u Beogradu.

Pjevač je bio sretan što je taj dan proveo u krugu porodice, a ženski dio prodice Čolić potrudio se da njegov dan prođe u radosti. Njima su se nešto kasnije pridružili i Čolini bliski prijatelji.

Zdravko često slavi rođendan daleko od kuće, jer ga posao odvede van glavnog grada, gdie inače živi, a često i van granica naše zemlje. Ove godine Zdravko nije imao zakazan nastup na svoj rođendan, pa je divan dan proveo sa kćerkama i suprugom, koje su trudile da mu tog dana ugode. Zdravko je poznat po svojoj skromnosti, iako je velika zvezda, pa ne voli medije da obavještava o svojim proslavama, niti da njegovi bližnji prave spektakl od toga. Čolin rođendan se nije posebno razlikovao od njegove kućne svakodnevice, ali ovaj dan nije prošao bez torte i želja. Skromni Čola poželioo je sebi i porodici samo zdravlje, jer, kao što je svima poznato, on je skoro sve u životu doživio i skoro sve sebi priuštio – priča dobar Zdravkov prijatelj.

Prije dvije godine Zdravko Čolić je proslavio rođendan na koncertu u dvorani „Boris Trajkovski“, u Skoplju, a vjerni fanovi su ga iznenadili rođendanskom tortom sa svjećicama, koju su mu predali na bini. Ovaj gest fanova pjevača je oduševio i poručio im je da će taj rođendan sigurno pamtiti.

Ovog puta, zahvaljujući pauzi u nastupima tokom turneje, Čola je bio u mogućnosti da dan rođenja provede sa najmilijima. Zdravko će nakon nekoliko dana odmora nastaviti sa poslovnim obavezama kako bi iznenadio svoje fanove.

 

(A,H/izvor:Alo)

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset