menu Naslovna chevron_right
RadioBetVijesti

Dobitnici nagradne igre “Crta nagrađuje”!

admin | 29. Novembra 2015.

Crta portal je organizovao nagradnu igru pod imenom “Crta nagrađuje” koja je trajala od 18.11. do 28.11.2015 godine gdje su učesnici imali zadatak da podrže Facebook stranicu Crta, i podijele sliku na svom zidu te na taj način omoguće i svojim prijateljima da učestvuju.

Odziv za nagradnu igru je bio jako veliki te je ekipa Crte uz mukotrpno jutro 29.11. uspjela odabrati dobitnike nagrada:

1. nagrada (tablet):
Azra Mušić

2. nagrada (slušalice):
Dževad Selimović

3. nagrada (set šerpi):
Amina Softić Sejdinović

Nagrade se mogu preuzeti već od 01. 12. a dobitnici su nas dužni kontaktirati najkasnije do 31.12.2015 kako bi se dogovorili oko preuzimanja nagrada. Kontakt sa Crtom možete ostvariti putem naše Kontakt stranice na email ili broj, ili u inbox Crta Facebook stranice.

Čestitamo dobitnicima a ostale pozivamo da i dalje prate naš portal Crta i istoimenu Facebook stranicu jer ćemo i dalje u cilju promocije organizovati slične nagradne igre! Buduće nagradne igre bi se mogle sprovesti i na drugačiji način pa nas pratite i na ostalim društvenim mrežama (Twitter, YouTube, Google Plus) kako bi uvijek bili informisani o sličnim igrama.

Hvala svima koji su učestvovali!

(Crta)

Komentari

komentara

Written by admin
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset