menu Naslovna chevron_right
Nekategorisano

I TO JE MOGUĆE: NASA poslala čovjeka u orbitu i vratila sasvim drugog čovjeka

Urednik | 14. Maja 2016.

NASA je poslala astronauta u orbitu i vratila drugog čovjeka natrag. Možete li ovo objasniti?

Pa, izgleda kao da je nauka to učinila opet.

NASA-ini dužnosnici izjavili su da se posada svemirske letjelice koju su nedavno poslali u orbitu sigurno vratila na Zemlju, ali pri povratku se s njom vratio drugačiji čovjek od onog kojeg su izvorno poslali na svemirski brod.

WOW!!! NAUKA!!!

“Prije jedanaest dana, poslali smo astronauta Michael McCullougha u svemir”, rekao je NASA-in glasnogovornik George Diller na konferenciji za novinare.

“U utorak, McCulloughova letjelica, Phoenix 2, se vratila na Zemlju, srušivši se u Atlantski ocean nedaleko od obale Floride. Kad se kapsula otvorila, unutar nje je otkriven čovjek koji nije bio Michael McCullough.”

Koji napredak! Ma, super.

Da, u slučaju da ste skeptični, NASA-ini dužnosnici su priopćili da su također proveli opsežna testiranja DNK na čovjeku koji se vratio u letjelici Phoenix 2, potvrđujući sa 99 posto točnosti da on nije čovjek kojeg je izvorno poslala u orbitu.

U vrijeme kada se NASA-in proračun stalno smanjuje, ovako nešto nudi nadu da će američki izabrani dužnosnici shvatiti koliko je važan i nužan u biti svemirski program.

“Zadržali smo u kontakt s McCulloughinom cijelo vrijeme dok je bio u orbiti, ali čovjek koji se vratio na Zemlju nije on”, rekao je Diller. “Trenutno, gde se nalazi Michael McCullough je nepoznato.”

Nevjerojatno. Postoji li nešto što nauka ne može učiniti? Mi ćemo vas obavijestiti ako nešto iskrsne – ali nemojte čekati!

nasa-astronauti

 

 

 

 

 

 

 

(D.Š./NoviSvjetskiPoredak.com)

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset