menu Naslovna chevron_right
MagazinRegija i SvijetZanimljivosti

JEZIVO: ČUDNI ZVUKOVI SA NEBA IZAZVALI PANIKU U NJEMAČKOJ! (VIDEO)

Urednik | 20. Maja 2016.

Čudni zvukovi sa neba su prijavljeni u gradu Schwabingu u Njemačkoj prošle sedmice, što je uzrokovalo paniku među stanovnicima koji su opisali zvuk “glasan kao helikopter”.

Možda je netko od vas prije gledao video sa YouTube-a u kojem su snimljeni zvukovi sa neba. U Njemačkoj je snimljen isti takav zvuk kojeg ima u stotinama videa na ineternetu.

Tz.de izvještava:

Pretraživanjem interneta radi mogućih odgovora na ovu strašnu pojavu, naišli smo na video na YouTube-u. On je prikazivao upravo onakvu neobičnu buku kakva je zabilježena u Njemačkoj.

Video je sakupio već blizu 40 000 pregleda, a komentari su bili poput: “Rat u gradu Schwabingu. Da li ste čuli taj zvuk u četvrtak? Koji je to vrag??”

U Münchenu se policija prilično zabavljala pozornošču koju su građani dali ovom videu, ali ni oni ne mogu objasniti stvar.

Dana 12. maja u 8 navečer nije bilo policijske intervencije u području s helikopterima. Helikopterski tim je bio priupitan i prilično su sigurni da to nije bio zvuk helikoptera.

Tu su uvijek misteriozni zvukovi. Pretražite internet i vidjet ćete da se radi o istom zvuku. Čekamo naučnike da u svojoj uobičajenoj maniri zaglupljivanja građana objave izvještaj “To je jako rijetka pojava, no to je prilično normalno…”

https://www.youtube.com/watch?v=kBKTlMxB-vU

(D.Š.)

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset