menu Naslovna chevron_right
MagazinZanimljivosti

Ko je najljepši znak horoskopa: Vage prije svih…

Urednik | 24. Aprila 2016.

Horoskop nam uvijek donosi zanimljive procjene o tome koji znak ima najviše sreće u ljubavi ili ko će se obogatiti… No, ko je najljepši među njima?

Zahvaljujući Venerinom uticaju, Vage su obdarene najljepšom fizionomijom u cijelom Zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak.

Usne su im pune, zavodljive i tamnije nijanse. Oči su im često vrlo upadljive – radoznale, izazovne, zagonetne. Većinom su lijepe građe, u mladosti vrlo proporcionalne, a u kasnijim godinama potencijalno krupnije u bedrima i bokovima.

Prosječna kosa Vage je tamnosmeđa do crna, bujna i kvalitetna. I na pogled i na dodir kosa joj odaje toplinu i mekoću. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici. Osim tipične Vage, čija je spoljašnjost pod Venerinim uticajem, postoji i saturnovska Vaga, čije je lice oštrijih crta, povijenog ili šiljatog nosa i užih, lukavih očiju. Tijelo ovakvih Vaga je mišićavije i robusnije, što odražava njihovu borbenost i ambiciju.

Izvor: Radiosarajevo.ba

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset