menu Naslovna chevron_right
MagazinZanimljivosti

Ovo su znaci da ste sreli osobu iz PROŠLOG ŽIVOTA! (DREVNA VJEROVANJA)

Urednik | 14. Marta 2016.

Vjerovanja starih plemena kažu da se duše ne zadovoljavaju sa 70 ili 80 godina koliko uglavnom provedu na ovom svijetu, nego se stalno vraćaju kako bi preživljavala nova iskustva.

Ideja da se naše duše reinkarniraju poznata je već duže od 3000 godina. Vjerovanja starih plemena kažu da se duše ne zadovoljavaju sa 70 ili 80 godina koliko uglavnom provedu na ovom svijetu, nego se stalno vraćaju kako bi preživljavala nova iskustva.

1. Odmah ste osjetili povezanost ili odbačenost od strane te osobe.

Kada razmišljamo o osobama koje smo poznavali u prošlom životu, uglavnom nas misli vode do naše porodice, prijatelja ili ljubavnih partnera. Često, kada upoznate nekog sa kim ste imali neku vezu i u prošlom životu, osećate određenu dozu povezanosti sa njima. Međutim šta se dešava kada sretnemo osobu koja nam se u prošlom životu uopšte nije dopadala? Prema njima ćemo gajiti negativne emocije, može se čak desiti i da istog trenutka osetimo odbačenost sa njihove strane. U oba slučaja, ovo je znak da se vaše duše znaju od ranije.

2. Čini vam se da gajite telepatsku povezanost sa drugom osobom.

Ovo ne znači da morate znati da koristite telepatske veštine i da jedni drugima umijete slati mentalne poruke. Ipak, verovatno vam se desilo da u jednom trenutku pominjete tu osobu, a u sledećem vam upravo ona šalje poruku. Takođe, nekada možete tačno znati šta osoba sa kojom imate tako duboku konekekciju želi da kaže i prije nego što to izgovori. Vrlo je teško objasniti ovakve veze, ali ih je još teže prekinuti.

3. Vidite to u njihovim očima.

Da li ste se ikada zagledali u nečije oči i ostali zapanjeni? Da li vam se učinilo kao da ste u te iste oči gledali već dosta puta? Ako vam nečije oči izgledaju poznato, moguće je da je zbog toga što ste ih već videli u prošlom životu. Mnogi tvrde da jedino oči ostaju iste kroz sve živote, omogućavajući nam da prepoznamo svoje duhovne prijatelje iz prethodnih života.

(Radio Bet / Izvor : dnevne.rs)

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset