menu Naslovna chevron_right
MagazinMuzikaZanimljivosti

NAŠAO MLAĐU: Marinka Rokvića ostavila žena zbog ljubavnice?!

Urednik | 17. Marta 2016.
Pjevač Marinko Rokvić je, poput kolega sa estrade, navodno našao ljubavnicu koja ga je koštala braka sa suprugom Slavicom.

Njih dvoje zbog navodne pjevačeve preljube već duže vrijeme žive odvojeno jer ga je Slavica napustila kada je shvatila da njegova avantura sa nepoznatom djevojkom traje duže vrijeme.

“Marinkova supruga Slavica prije izvijesnog vemena spakovala je kofere i napustila njihov zajednički dom, jer su njegove prevare prelile čašu. Ona je saznala za avanturu sa djevojkom, s kojom je i nakon što ga je supruga napustila, nastavio da se viđa, i otišla u drugi stan. O svom odlasku je obavijestila sinove Nikolu i Marka, kojima je otvoreno objasnila o čemu se radi i šta je razlog rastanka”, rekao je izvor blizak Marinku.

“Tu djevojku često viđamo u kraju gdje Marinko živi. Iako ona ne živi s njim, dolazi skoro svakodnevno”, zaključuje izvor.

“Da, ovo je nova lokacija, ali ne znam zašto slikate. Niste me ni pitali da li možete. Kako smijete da me slikate bez moje dozvole?! I šta vas briga gde ja živim?”, odbrusio je panično Marinko i utrčao u kuću zalupivši vrata.

Ni peokušaji da ga pozovu da im ispriča svoju stranu priče nisu prijali Rokviću, koji je prestao da se javlja na pozive i da odgovara na SMS. Da nešto nije u redu u njegovim porodičnim odnosima bilo je jasno u trenutku kada je javnost saznala da je vjerenica njegovog sina Nikole trudna, a Marinko o tome nije imao pojma.

On je tada odbrusio da su naše informacije netačne i da bi valjda on znao da će postati djed, iako ne živi sa sinom. Nikola je očevo neznanje pravdao time da mu je rekao da čuva tajnu, što je ovaj, navodno, ispoštovao.
Podsećamo, Marinko osim sinova Nikole i Marka iz braka sa Slavicom, ima i vanbračnog sina Darija, kojeg je priznao upravo na nagovor supruge, koja ga je sada napustila.

(Radio Bet / Izvor: Alo/Puls)

Komentari

komentara

Written by Urednik




  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play