menu Naslovna chevron_right
FudbalTuzlanski kantonVijesti

Navijači NK Zvijezde kod Općinskog načelnika

Urednik | 17. Marta 2016.

Jučer su predstavnici Udruženja građana „ Zmajevi „ Gradačac posjetili Općinskog načelnika mr.sci. Edisa Dervišagića. Ovom prilikom Općini Gradačac i Općinskom načelniku uručili su prigodne zahvalnice za doprinos Općine Gradačac radu ovog Udruženja kao i radu NK Zvijezda Gradačac.

U okviru posjete razgovaralo se i o rezultatima NK Zvijezda i naporima koje čini Općina, privredni subjekti i navijači u podršci klubu za povratak u Premijer ligu.

NK Zvijezda nalazi se na drugom mjestu Prve lige Federacije BiH i ovog vikenda u okviru 18. kola je domaćin prvoplasiranoj ekipi Metalleghe BSI iz Jajca. Utakmica predstavlja derbi prvenstva i pobjedom NK Zvijezda bi se približila prvoplasiranoj ekipi. Dobrim rezultatom bi se ostvarile dobre šanse za osvajanje prvog mjesta i povratak u društvo najboljih. Obzirom na značaj utakmice navijači NK Zvijezde vrše pripreme kako bi dostojno podržali svoj voljeni klub.

Općinski načelnik mr. sci. Edis Dervišagić sa saradnicima zahvalio se navijačima na doprinosu i radu UG „ ZMAJEVI“ Gradačac kao i na dodjeljenim priznanjima. U ostvarivanju cilja povratka u Premijer ligu Općina Gradačac u okviru svojih mogućnosti pruža pomoć kako klubu tako i navijačima.

Utakmica će se odigrati 19.marta u subotu u 15.00 sati na stadionu Banja Ilidža.

 

 

 

 

(A.H)

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play