menu Naslovna chevron_right
BiHCrna hronikaVijesti

Pljačka u Bijeljini, kriminalci iz Beograda ubrzo uhapšeni!

Urednik | 12. Aprila 2016.

Dvojica naoružanih razbojnika iz Srbije, koji su uhapšeni za manje od tri sata nakon pljačke zlatare u Bijeljini, priznali su tokom kriminalističke istrage i tri razbojništva počinjena u Beogradu, izjavio je danas načelnik Centra javne bezbjednosti Žarko Ćosić, prenosi Srna.

Novinarima je Ćosić rekao da su kod državljana Srbije čiji su inicijali M.P. (22) i S.M. (18) iz Beograda pronađeni predmeti iz pljačke, a procjenjuje se da je riječ o zlatnom nakitu vrijednom 16.000 KM. Podsjetimo, naoružani razbojnici jučer u podne opljačkali su zlataru “Smaragd” u centru Bijeljine.

Načelnik ove terenske kancelarije Dragan Kulić rekao je novinarima da su odmah nakon jučerašnjeg razbojništva lični opis počinilaca dobili svi granični prelazi i mobilni timovi Granične policije.

Prema njegovim riječima, pri pokušaju izlaska iz BiH u Srbiju na graničnom prelazu Rača već u 14.15 sati otkriven je prvi osumnjičeni u taksiju, registarskih tablica BiH, kojim je upravljao državljanin BiH. Detaljnim pregledom kod lica su pronađeni zlatni lančići, nakon čega je uhapšen.

Kulić kaže da je pet minuta kasnije na Rači naišao i drugi taksi u kojem se nalazio drugi osumnjičeni, kod kojeg je pronađeno opljačkano zlato.

Oba lica su uhapšena i nakon kriminalističke obrade bit će predata tužilaštvu, prenosi Dnevni avaz.

 

(A,H)

 

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset