menu Naslovna chevron_right
Magazin

Počinje suđenje za smrt Šabana Šaulića

Urednik | 14. Januara 2022.

Skoro tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, čitav slučaj dobiće svoj sudski epilog i to upravo na krsnu slavu udovice kralja folka, Gordane.  Ročište na kome će po prvi put pred lice pravde biti izveden Turčin Alsin Levent zakazano je za 20.  januar.

Čitava porodica Šaulić će otići za Njemačku da bi prisustvovali suđenju koje već izaziva ogromno interesovanje u javnosti do te mere da je sud dobio rekordan broj prijava za akreditacije predstavnika nemačkih, ali i medija iz okolnih država.

 

Ovo će biti prvi put da će se porodica sresti licem u lice sa čovjekom koji je usmrtio Šabana, a Gordana Šaulić je povodom svega ovoga izjavila:

– Vjerujemo u sud u Njemačkoj i nadamo se maksimalnoj kazni, ali koliko god da bude osuđen, ništa ne može vratiti našeg supruga, oca i dedu Šabana niti umanjiti tugu i bol koje osjećamo. Dvije porodice su zavijene u crno i ostaju da žive sa tim dovijeka.

RADIO BET/IZVOR:EXPRESS

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset