menu Naslovna chevron_right
BiHCrna hronika

Potraga za tijelom Arnele Đogić : Ubice poznavale djevojku i njenu porodicu

Urednik | 2. Marta 2016.

Potraga za tijelom ubijene Arnele Đogić danas je nastavljena na lokalitetu Krševi u blizini mjesta Čude koje se nalazi 10-ak kilometara od Olova u pravcu Tuzle.

Sinoć su Avdija Selimović i Muriz priznali da su ubili 24-godišnju Arnelu te da su je nakon toga bacili sa visoke litice u rijeku Stupčanicu.

Klix.ba saznaje od stanovnika Olova koji su poznavali ubijenu Arnelu da je Avdija Selimović poznavao Arnelu i njenu porodicu. Prema ovimn avodima, Avdija je sarađivao sa Arnelinom porodicom na poslovima koji su obavljali traktorima.

Navodno su Arnela i Avdija bili u ljubavnoj vezi, te se kao motiv ubistva spominje ljubomora. Problemi su nastali nakon što je Arnela oslučila prekinuti vezu, nakon čega joj je Selimović upućivao prijetnje telefonom.

Do određenih nesuglasica došlo je ranije a Avdija je, navodno, prije nekoliko sedmica pokušao zapaliti traktor u vlasništvu porodice Đogić.

Još uvijek nije poznato da li su ubice Arnelu oteli ili su je na nekinačin namamoli u subotu navečer.

Policija danas pretražuje šire područje kanjona Stupčanice a zbog obilnih kiša i bujice strahuje se da je voda tijelo odnijela nizvodno.

Litica sa koje je Arnela bačena visine je 70 metara, a nakon jučerašnje potrage zaključeno da da se tijelo ne nalazi na obroncima litice.

Izvor: Klix.ba

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset