menu Naslovna chevron_right
Estrada

Preminuo učesnik “Zvezda Granda”

Urednik | 21. Aprila 2021.

Učesnik trenutno aktuelne sezone Momir Lukovac  preminuo, a tu vest saopštilo je Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore i učesnici Zvezda Granda  na društvenim mrežama.

Ovu tužnu vijest potvrdilo je i nekoliko kolega Momira Lukovca, koji se na društvenim mrežama potresnim fotografijama i porukama opraštaju od kolege.

Momir se posljednji put predstavio javnosti u emisiji koja je emitovana u februaru tekuće godine. Tada je pjevao pjesme “Prokleta je violina” Saše Matića i “Da me je ona volela”, koju u originalu izvode, pored Matića, Mile Kitić i Aca Lukas.Lukovac je imao 24 godine i živio je u Podgorici.

-Sunce moje, šta uradi od sebe?! Ponosna sam što sam te poznavala, što si bio drug, kolega i prijatelj i brat, prerano si nas napustio. Ali u zaborav nikad poći nećeš! Duša ti carovala, dobri moj Moka, srce me boli! – objavila je na Instagramu pjevačica Ceca Bulatović.

Muzički direktor „Grand“ produkcije Aleksandar Milić Mili teško je podnio smrt učesnika takmičenja „Zvezde Granda“ Momira Lukovca. Mili je inače bio mentor mladom pjevaču, kojeg je studijski pripremio za njegovo poslednje izvoženje pjesama na velikoj grandovoj sceni, po kojem je najviše ostao upamćen.

-Jako sam potresen odlaskom mladog Momira Lukovca. Ovo su vremena kada tragedije dolaze iznenada, bolno, nepravedno, i to samo dva dana nakon što nas je napustio direktor fotografije Neša Mišković. U svoje ime i u ime svih zaposlenih u „Grandu“, najiskrenije saučešće njegovoj porodici i prijateljima- rekao je Akeksandar Milić.

Podsjetimo, prema riječimazvora, poznat je uzrok smrti. Radi se o samoubistvu, a dalji detalji nisu poznati.

RADIO BET/IZVOR:KURIR

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset