menu Naslovna chevron_right
Crna hronikaRegija i Svijet

Pronadjeno tijelo Jelene Jece Krsmanović

Urednik | 3. Aprila 2016.

Istražitelji su pretražujući šiblje ipod nasipa u kanalu Crvenka oko 13 sati otkrili su beživotno tijelo pjevačice. Patike koje su pronađene su ljubičaste boje, a jedna je pronađena u oranici svega nekoliko metara od tijela.

Ljekari Hitne pomoći potvrdili su smrt Jelene Krsmanović oko 14 sati.

Nezvanično, ona je ubijena oštrim predmetom. Kako Kurir saznaje, Jelenini majka i muž zadržani su u policiji na poligrafskom ispitivanju.

Tuga u kući Jelene Krsmanović Marjanović. Ekipa Kurira ispred porodične kuće Marjanovića u Borči zatekla je tužan prizor njenih najmilijih. U suzama i nevjerici oni su primili vijest o Jeleninoj tragičnoj smrti.

Njena kćerkica Jana (5) saznala je tužnu vijest da je izgubila majku i u suzama ponavljala: ” Vratite mi moju mamu, hoću da se igram sa njom”.

Ministar unutrašnjih poslova Nebiojša Stefanović potvrdio je da je pronađeno tijelo pjevačice J.K. (33) koja je nestala u subotu u Borči, na nasipu u Crvenki.

“Dobio sam potvrdu da smo pronašli tijelo u kanalu na teritoriji opštine Palulula. Ne mogu ništa dalje da kažem, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tokom noći”, rekao je Stefanović.

Ministar je dodao da će tokom dana policija imati više informacija.

Prema nezvaničnim informacijama kako Kurir saznaje na nasipu nedaleko od mjesta gdje je nestala Jelena pronađene su njene patike, šnala za kosu i tragovi krvi.

Jelena Krsmanović, udata Marjanović, nestala je jučer u 15 sati u Borči kod divljeg naselja Crvenka. Ona je poznata kao pjevačica Granda, Jelena Jeca Krsmanović, prenosi Dnevni avaz.

 

https://www.youtube.com/watch?v=voTGqoRSCXM

 

 

 

 

(A,H)

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset