menu Naslovna chevron_right
IzdvojenoMuzikaPreporukeVijesti

SEDMICA FINALA GRAND SHOW PROGRAMA NA OBN-u!

Urednik | 12. Juna 2018.

Briljantna sezona Grand show programa na OBN-u je na samom kraju. U ovome će se tjednu dogoditi sva finala: Nikad Nije Kasno, Zvezde Granda i Neki Novi Klinci.

I ove su sezone rejtinzi bili sjajni, a Balkanu se smiješi nekoliko velikih imena koja će iznjedriti popularna pjevačćka natjecanja. Više od 30 pjevača zadržat će se tako u Grand Produkciji a samo neki će ostvariti san i postati poznati na estradi regije.

Prvo finale je ono za Nikad Nije kasno u ponedjeljak 11. lipnja/juna u 22 sata.  Nevres Hadžić Goga, Dobrila Ivanovska Čabrić, Senka Panić, Kristina Voiku, Tatjana Jovanović , Saša Trajković, Tatjana Jovanovska, Romeo Nikolić, Nebojša Milutinović, Ratko Erić i Boris Stanojević sigurni su sudionici finala. Publika će od sedam preostalih polifinalista odabrati jednoga koji će se nabrojanima pridružiti u velikoj večeri. Bit će to sigurno spektakl emocija, dobre pjesme i sjajne atmosfere kako smo i navikli kroz cijelu sezonu show programa za sve genracije.

Zvezde Granda dobit će svog pobjednika u četvrtak od 22 sata uz izravan TV prijenos. Iako se ovoga trenutka još ne znaju imena svih finalista, sigurno je kako će pjevačke gromade naći svoje mjesto u velikoj večeri. Ove godine dosta je kandidata iz BiH koji će konkurirati za visoko mjesto, pa je mogućnost nastavka dominacija naših vrlo izvjesna. U finalu će biti i velikih iznenađenja, a kako je Saša Popović najavio već na audiciji u sarajevu očekuje nas spektakl. Jelena Karleuša će kao i prošle godine otpjevati dva velika ljetna hita u najavi, a posebno se sprema jedno spektakularno iznenađenje.

Tjedan će zaključiti Neki Novi Klinci gdje je najneizvjesnije. Djeca u ovoj sezoni pjevaju najbolje do sada, žanrovi su raznoliki a likovi živopisni. Žiri će imati iznimno težak zadatak, jer nekako se pokazalo kako je male pjevače najteže ocjenjivati. Publika će ipak biti ta koja će odabrati na kraju pobjednika kojemu će pripasti laskava titula i lijepi kipić za uspomenu.

Ne propustite tjedan velikih finala na OBN-u, jer spaktakl i zabava su ZAGARANTIRANI!!!

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset