menu Naslovna chevron_right
Nekategorisano

VIdeo: Snove o vašim preminulim ne trebate ignorisati

Urednik | 15. Februara 2016.

Naši voljeni koji su preminuli nam se često pojavljuju u snovima. Često je to, zato što nam mnogo nedostaju, ali nekada ti snovi nose mnogo dublju poruku.

Da li vas je ikada posijetio neko od vaših najmilijih u snovima, a nedavno je preminuo? Da li ste se pitali šta to znači?  Medijum Lori Mur vjeruje da kada vas posjeti neko u snu, ko je preminuo, on hoće da vam pošalje poruku

Pokušavaju da kažu da je sve u redu 

Mur kaže da često naši preminuli ne dolaze dok niste završili proces žaljenja tako da bi njihova poruka mogla da dopre do vas. Ako vidite da oni dolaze do vas u snu, znači da su dobro i da su stigli do ’’druge strane’’. Posjećivat će vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svjetlosti ili određenom pjesmom na radiju.

Pokušavaju da vam stave do znanja da će uvek biti tu da vas podrže u svemu 

Možete vidjeti vaše voljene u snu, kad se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju.

Hoće da vam kažu da vas vole 

Samo žele da znate da vas vole i da paze na vas.

Možda vas i upozoravaju 

Ako hoće da vas upozore na nešto, pojaviće se na način drugačiji nego što to rade uobičajeno. Izgledaće čudno ili neprirodno u snu, a to su znaci koje ne smijete da ignorišete.

Nekada ne progovaraju ni riječ 

Oni možda neće progovoriti u snu, već će prenijeti poruke telepatski. Možda će se samo nasmejati i otići dajući vam do znanja da paze na vas.

Niste jedini – ovi snovi su česti i normalni 

Ovi snovi se dešavaju svima koji su imali nekog ko je nedavno preminuo. Ako niste sanjali voljenu osobu koja je preminula, a hteli biste da je doprete do nje, vodite dnevnik snova ili spavajte sa nekom od ličnih stvari voljene osobe.

Ovo je objašnjenje Lori Mur koje se tiče posete vaših voljenih u snovima:

 

 

Izvor: Dnevni avaz

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play