menu Naslovna chevron_right
MuzikaRegija i Svijet

Svađa izmedju Bosanca i Šabana, nije bilo fizičkog obračuna

Urednik | 13. Aprila 2016.

Nakon incidenta između Bosanca i Šabana na snimanju trećeg kruga Zvezda Granda mnogi su pisali razne razloge zašto je došlo do toga, ali ipak ništa od toga nije tačno.

Naime portal e-turneja.com je došao do informacije šta se zapravo desilo tog dana na snimanju i šta je pravi razlog zašto su se ova dva muzička velikana posvađali.

Nakon nastupa Sanele Huseinović i Maryane Katić , Bosanac je prokomentarisao njihov nastup kao i drugi članovi žirija a onda je došao red na Šabana koji je rekao kako je Sanela jako dobra pjevačica i da treba pjevati Ildine pjesme. U njegov komentar se često ubacivao Bosanac koji je ranije rekao kako mu je Mryane bila bolja i da Sanela ne treba pjevati Ildine pjesme.

To je bila kap koja je prelila čašu nakon čega je na iznenađenje mnogih burno reagovao Šaban i počeo da viče na Bosanca.

“Ja vas nikad ne prekidam niti dobacujem kada vi komentarišete , Bosanac i Ana konstantno imaju nešto protiv mene i mojih pjesama” , vikao je Šaban te dobacio Bosancu da je “brkato go*no”.

Bosanac je nakon ovoga ustao i rekao Šabanu da nije normalan te napustio studio a nedugo zatim Šabanu je pozlilo ali je odmah reagovala klinika Đoković koja je prisutna na svim snimanjima.

Nakon što se sve smirilo snimanje je nastavljeno nakon pola sata.

 

 

(A,H)

 

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play